Ga naar de inhoud Ga naar de footer

Over ons

Duurzaam ondernemen:

Onze doelstelling is het produceren van duurzame energie door schaalbare en reproduceerbare biogasinstallaties te ontwikkelen, bouwen en exploiteren op zorgvuldig gekozen strategische locaties, zowel nationaal als internationaal.

Organisatie:
Het SFP-concept onderscheidt zich doordat de installaties reproduceerbaar én schaalbaar zijn, waarbij de juiste locatie en ruimte essentieel zijn voor succes. We ontwikkelen op strategische locaties installaties voor duurzame energieproductie, met alle benodigde kennis binnen onze eigen organisatie. Naast onze exploitatiedoelen vervullen we ook een informatieve en educatieve functie, om de toegevoegde waarde van biogas in de energietransitie te benadrukken.

Bij SFP Group heerst een informele werksfeer waar korte lijnen de organisatie flexibel maken. Gezamenlijk beschikt ons personeel over bijna 200 jaar ervaring in de sector, verdeeld over diverse disciplines, waardoor we een solide basis hebben om onze ambities waar te maken. Wil je ons team leren kennen?

Respect voor de Omgeving:

Bij SFP Group ontwikkelen we alleen projecten waarbij de impact op mens, dier en milieu tot een minimum wordt beperkt.

Aanpassingsvermogen aan markt en omgeving:
De dynamiek van de markt en de omgeving vereisen flexibiliteit. SFP Group is zo'n onderneming die zich aanpast aan veranderingen. Wij bieden oplossingen voor organische reststromen, waarbij we deze verwerken tot nuttige eindproducten. Tegelijkertijd produceren we duurzame energie, een essentiële behoefte gezien de groeiende vraag naar duurzame brandstoffen. Kortom, met SFP Group sluiten we kringlopen, verbinden we mensen, creëren we werkgelegenheid en voorzien we in een essentiële behoefte.

Vacatures

Kom bij ons team

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Klik op de button en ontdek alle openstaande functies

Vacatures

Kom bij ons team

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s.
Klik op de button en ontdek alle openstaande functies